субота, 23 червня 2012 11:56

Кармазін зажадав від Генпрокуратури порушити справу проти Платіні

Кармазін зажадав від Генпрокуратури порушити справу проти Платіні
Кармазін вважає, що Платіні вигороджує угорського суддю. Фото: footballfan.com.ua

Депутат Верховної Ради від НУ-НС Юрій Кармазін зажадав від Генпрокуратури України порушити кримінальну справу проти президента УЄФА Мішеля Платіні, а також бригади футбольних арбітрів, які судили матч Україна - Англія в рамках Євро-2012. Про це, як передає "Новий Регіон", парламентарій заявив 22 червня під час засідання Верховної Ради.

На думку Кармазіна, дії арбітрів, які не зарахували гол, забитий у ворота англійців, "завдали значної шкоди міжнародному авторитету України". Депутат підкреслив також, що дане рішення (не зараховувати гол) судді прийняли навмисно, "керуючись якимось корупційним інтересом".

Разом з тим, парламентарій закликав порушити проти Мішеля Платіні справу "за умисне невжиття заходів щодо корупційних дій бригади арбітрів".

Кармазін зажадав вважати свій виступ депутатським запитом до Генпрокуратури.

Матч між збірними Англії і України завершився перемогою англійців з рахунком 1:0. Раніше головний арбітр матчу Віктор Кашшаі визнав, що його бригада припустилася помилки, не зарахувавши гол, який гравець української збірної Марко Девіч забив у ворота Джо Харта. Як показав відеоповтор, захисник англійців Джон Террі вибив м'яч вже з-за лінії воріт.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін зажадав від Генпрокуратури порушити справу проти Платіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути