Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 15:37

Кармазін присвятить свій бій загиблим поліцейським

Колишній володар титулу IBF у першій середній вазі Роман Кармазін присвятить свій поєдинок проти Алекса Бунеми, призначений на 19 січня, пам"яті двох нью-йоркських поліцейських, іммігрантів з Росії — Руслана ((Russel) Тимошенко і Євгенія (Eugene) Маршаліка, загиблих при виконання службових обов"язків у березні і липні минулого року, повідомляє allboxing.ru.

- Руслан і Євгеній були такими ж іммігрантами, як і я, — сказав Кармазін. — Їхні сім"ї приїхали сюди знайти своє щастя, забезпечити собі гідне життя і добитися того, чим можна було б пишатися. Саме тому я присвячую свій поєдинок їх пам"яті — для того, щоб вони і їх мужність ніколи не були забуті. Ми, боксери, теж ризикуємо своїм здоров"ям завжди, коли виходимо на ринг, але це не порівняти з тим, коли люди ризикують своїм життям, захищаючи інших людей і сподіваючись, що цей день не стане для них останнім.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін присвятить свій бій загиблим поліцейським ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути