Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2010 15:43

Капітану "Шахтаря" прописали два дні постільного режиму

Капітану "Шахтаря" прописали два дні постільного режиму

Заміна Даріо Срни в матчі з "Карпатами" викликала у вболівальників спочатку здивування, а після - коли з"ясувалося, що на полі капітану стало погано, - серйозну тривогу за його здоров"я. Сьогодні з ранку фанати телефонують до прес-служби, шлють листи на електронкою - запитують, що трапилося і як він себе почуває зараз...

"Мені вчора стало погано під час гри. Я відбив м"яч головою і відчув, що в очах темніє. Потім стало двоїтися. У якийсь момент я вже не бачив ані П"ятова, ані м"яч. Тому попросив заміну. Це було вже серйозно - пропадав зір", - говорить капітан "гірників".

Срну обстежили клубні лікарі, після чого Даріо в супроводі медиків відправився в лікарню, де після обстеження був поставлений діагноз - легкий струс мозку.

Лікарі прописали капітанові "Шахтаря" на кілька днів обмежити фізичні навантаження.

Оптимістичний і начальник медичної служби ФК "Шахтар" Артур Глущенко. За його словами, Срні необхідні 1-2 дні повного спокою і постільного режиму. Тому його участь у матчі з "Закарпаттям" під великим питанням. У цілому, нічого страшного з капітаном не сталося. Як сказав Артур, "Даріо жити буде!".

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Капітану "Шахтаря" прописали два дні постільного режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути