пʼятниця, 20 березня 2009 17:19

Капітана "Ліверпуля" виправдали в суді

Капітана "Ліверпуля" виправдали в суді

З півзахисника "Ліверпуля" і збірної Англії з футболу Стівена Джеррарда зняті звинувачення в нападі на людину. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com. Джеррард звинувачувався в нанесенні тілесних ушкоджень директорові однієї з компанії міста Саутпорта 34-річному Маркусу Макгі.

Проте, як уточнює сайт видання Metro, Джеррарду доведеться відповісти у звинуваченні в участі в бійці в одному з барів Саутпорта. Саме в ході цієї бійки Макгі вибили зуб і розбили обличчя.

28-річні Джеррард і ще п"ять чоловік були затримані 29 грудня 2008 року після бійки в пабі, де Джеррард відзначав перемогу "Ліверпуля" в матчі чемпіонату Англії з "Ньюкаслом" з рахунком 5:1. Капітан "Ліверпуля" забив в цій грі два м"ячі.

Перед судом 20 березня постали сім чоловік. Джеррард заявив, що не визнає себе винним. Чи визнали себе винним останні шестеро обвинувачених, не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Капітана "Ліверпуля" виправдали в суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути