пʼятниця, 14 листопада 2008 14:51

Капелло заборонив гравцям чіпси, кетчуп і мобілки

Головний тренер збірної Англії Фабіо Капелло порадив своїм гравцям забути про кетчуп з чіпсами та зосередитися на середземноморській кухні, передає РБК.

Фахівець проаналізував перший рік роботи біля керма "трьох левів" і визнав його "позитивним". Проте, зі слів Капелло, завжди є до чого прагнути навіть у повсякденному житті. "Я намагався донести до них переваги середземноморської кухні над чіпсами та кетчупом. Також мені довелося ввести нові правила поведінки - від сумісного сніданку до використання мобільних телефонів, які в певні години мають бути відключені, - розповів італієць в інтерв"ю журналу ФІФА. - В англійських клубах гравці поважають один одного, що підтверджує їх високий рівень професіоналізму. Так, академія "Арсеналу" є прикладом для наслідування клубам зі всієї Європи - тут ідеально долучають до основного складу молодих футболістів", - вважає Капелло.

"Одним з пріоритетів я вважаю подолання застою, який охопив команду, коли та грає на "Уемблі". Останнім часом свист трибун постійно паралізує гравців. Я пам"ятаю "левовий рев" "Уемблі", але зважаючи на невдалі результати та непривабливу гру збірної Англії цей рев поступово зникав. Наша головна мета - продовжити серію перемог. Це не тільки додасть гравцям віру в свої сили, але і змусить фанатів повернутися до команди обличчям. Упевненість в собі дозволить збірній грати у красивіший футбол", - вважає Капелло.

Зараз ви читаєте новину «Капелло заборонив гравцям чіпси, кетчуп і мобілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути