Ексклюзиви
понеділок, 05 лютого 2007 10:27

Капелло не думає про відставку

 

Після поразки мадридського "Реала" "Леванте" (0:1), головний тренер "Королівського клуба" Фабіо Капелло, 59 років, нарікав на роботу суддів. Він також подякував уболівальникам за поведінку. Вони освистали команду в останні п"ятнадцять хвилин зустрічі. Але Капелло вважає це цілком справедливим.

На післяматчеву прес-конференцію італієць запізнився. Він намагався щось пояснити футболістам у роздягальні, повідомляє Футбол.ua.

- Тренер завжди винен, особливо у поразках, - розпочав Капелло. - Про відставку не думав. Хочу відпрацювати свій контракт до кінця. Так говорю, бо впевнений у тому, що зможемо завоювати титули у цьому сезоні. А свист уболівальників справедливий. Дякую їм. Така своєрідна підтримка повинна нам допомогти. Але все ж думаю, результат не зовсім справедливий. Суддя міг би призначити пенальті у ворота суперника. Крім того у нас було достатньо можливостей забити, але ми ними не скористалися.

Зараз ви читаєте новину «Капелло не думає про відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути