Ексклюзиви
субота, 01 листопада 2008 11:54

Каннаваро хоче проміняти "Реал" на "Наполі"

Капітан збірної Італії і захисник "Реала" Фабіо Каннаваро знову заявив про своє бажання виступати за команду з рідного міста.

"Я фан "Наполі" і завжди ним був", - говорить італійський ветеран, чий контракт з "Реалом" закінчується цього літа. "Було б чудово знову пограти за цю команду. В той же час, я чудово розумію, що клуб робить ставку на молодь, і їх поточний склад повністю задовольняє керівництво".

Нагадаємо, що 35-річний Каннаваро, чий молодший брат, до речі, є гравцем "Наполі", почав свою кар"єру саме на півдні Італії і дебютував в Серії А в 19 років у складі Партенопеї.

"Я, як зараз, пам"ятаю мою першу гру за "Наполі", - розповідає Фабіо. "Це були дивовижні роки, тому що я з дитинства мріяв грати в цій команді".

Фінансові труднощі змусили "Наполі" продати Каннаваро в 1995-му році. Він став гравцем "Парми", в 2002-му відправився в "Інтер", через рік до "Ювентуса". У 2006-му після скандалу Кальчополі Фабіо переїхав до Іспанії, в "Реал".


football.ua
Зараз ви читаєте новину «Каннаваро хоче проміняти "Реал" на "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути