Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2021 14:28

Кандидат у тренери "Шахтаря" заявив про бажання працювати за кордоном

Кандидат у тренери "Шахтаря" заявив про бажання працювати за кордоном
В "Шахтарі" вже працював італійський тренер Невіо Скала. Фото: Reuters

Наставник "Сассуоло" Роберто Де Дзербі в інтерв'ю італійським ЗМІ заявив, що не проти спробувати свої сили в іншому чемпіонаті. Саме цього фахівця вважають одним з кандидатів на пост нового тренера "Шахтаря".

"Для мене велика честь тренувати "Сассуоло", але очевидно, що багато речей повинні бути узгоджені, щоби я продовжив працювати тут в новому сезоні", - сказав Роберто Де Дзербі SportItalia.

"Я не приховую, що хотів би тренувати за кордоном. Як гравця, у мене був досвід за межами Італії, який допоміг мені вирости. Ми з моїм нинішнім клубом повинні зрозуміти, чи правильним буде рішення продовжити співпрацю.

Поки що я не хочу обговорювати, хто може мене замінити. У "Сассуоло" завжди були чіткі ідеї, вони знали, що робити в кінцевому підсумку, їм не потрібні мої поради.

Нинішній "Сассуоло" з'явився на світ лише 3 роки тому і відтоді став лише сильнішим. Досить стабільне 8-ме місце в Серії А означає, що ми робили все, що в наших силах, упродовж цих років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека став ближчим до повернення в "Шахтар"

Донецький "Шахтар" посідає 2-ге місце в чемпіонаті України. Клуб відстає від київського "Динамо" на 7 очок. У найближчу суботу між ними відбудеться матч, який вирішить долю чемпіонства.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат у тренери "Шахтаря" заявив про бажання працювати за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути