Ексклюзиви
понеділок, 14 вересня 2009 17:38

Канаєва стала послом російського кефіру в Японії

Канаєва стала послом російського кефіру в Японії

Росіянку Євгенію Канаєву, яка на чемпіонаті світу з художньої гімнастики виборола шість золотих медалей, в Японії призначили послом російського кефіру.

Урочиста церемонія посвяти пройшла в Токіо в понеділок, 14 вересня.

"У нас в Росії день починається і закінчується кефіром. А для деяких він взагалі як хліб. Я сподіваються, що бум кефіру в Японії триватиме", - з посмішкою сказала спортсменка.

Кефір для японців до останнього часу був маловідомим продуктом. Проте одна з японських фірм на свій страх і ризик почала активно просувати його на ринок. У 2007 році в рамках Фестивалю російської культури в Японії пройшла перша презентація цього кисломолочного напою.

"Згідно з останніми опитуваннями громадської думки, 80-85% японців знають, що таке кефір або чули, що є такий напій, Серед його прихильників - чимало наших моделей, які хочуть бути такими ж красивими, як російські жінки", - зазначив президент компанії "Ядзуя" Ядзу Тору.

До Канаєвої послами кефіру в Японії вже були призначені зірка Большого театру Марія Александрова і стрибунка з жердиною Олена Ісинбаєва.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Канаєва стала послом російського кефіру в Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути