Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 10:46

Калиниченко хоче залишитися в "Спартаку"

Півзахисник московського "Спартака" і збірної України Максим Калиниченко, 28 років, хоче залишитися в столичному клубі, повідомляє Спорт.сom.ua.

- Так, бажання таке нікуди не поділося. Ніколи не відмовлявся від "Спартака" і не ставив хрест на своєму майбутньому в цьому клубі. Якщо я говорю зараз: "Все буде нормально", - значить, розраховую, що все одно буду гравцем стартового складу, – сказав Калиниченко.

На питання, чи згоден він з думкою Сергія Шавло, про те, що є людиною настрою, Калиниченко відповів.

- А хіба можна знайти в нашому світі людину, яка не підходила б під таке визначення? Всі люди без винятку поводяться відповідно до настрою. Ну добре, припустімо, це так. Але тоді, якщо він у мене хороший, випустіть мене на поле, дайте проявити себе. З іншого боку, розумію: я не один, навколо мене безліч людей, які теж хочуть грати за "Спартак". Як би там не було, дивлюся на те, що все відбувається зі мною як на тимчасові труднощі.

На питання про те, чи додала оптимізму заява керівництва про те, що йому буде наданий шанс, Калиниченко відповів.

- Не сказав би. Слово "шанс" для мене схоже на образу. Не хочу щось комусь доводити, просто хочу грати у футбол. Скільки у мене є сил і можливостей, стільки я на кожному тренуванні і віддаю.

Зараз ви читаєте новину «Калиниченко хоче залишитися в "Спартаку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути