вівторок, 05 червня 2007 14:44

Кака: "Роналдіньйо не піде з Барселони"

 

Лідер "Мілана" бразилець Кака сподівається на повернення Андрія Шевченка та не вірить в придбання Роналдіньйо, інформує football.ua. Про це південноамериканець повідав в інтерв"ю авторитетному виданню La Gazzetta dello Sport.

- Думаю, що "Мілан" знаходиться в невигідному становищі щодо покупки Роналдіньйо. Навіть якщо порівняти з тим, що було три місяці тому. Не думаю, що він залишить "Барселону" - заявив Кака.

- Що стосується Шеви, то я сподіваюся, що він повернеться в команду. Я часто розмовляю з ним, але у футболі, на жаль, не можна просто так все кинути і піти з клубу - відзначив бразилець.

- Впевнений, якщо все залежатиме тільки від нього, то Андрій повернеться. Але, здається, що можуть виникнути деякі проблеми. Самуель Ето"О міг би стати хорошою альтернативою, але Шеві адаптація не потрібна, він все тут чудово знає - зробив висновок лідер "россо-нері".

Висловився Кака і щодо "Золотого м"яча".

- Я бачив, як в 2002 цей приз отримував Роналдо. Просто неймовірні відчуття. Чесно кажучи, я не міг раніше уявити, що зможу боротися за "Золотий м"яч" в такому віці. Я нічого ще не виграв, але мені приємно чути, що багато висококласних гравців говорять про те, що цього року трофей повинен дістатися мені - сказав 25-річний півзахисник.

Зараз ви читаєте новину «Кака: "Роналдіньйо не піде з Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути