Ексклюзиви
понеділок, 16 березня 2009 17:01

Кака не знає, коли зможе повернутися на поле

Кака не знає, коли зможе повернутися на поле

Плеймейкер "Мілана" Кака, який відновлюється після травми ноги, заявив, що поки не знає, коли зможе повернутися на поле.

В неділю в матчі з "Сієною" (перемога з рахунком 5:1) після більш ніж місячної відсутності на поле повернувся півзахисник "Мілана" Кака. Він вступив в гру після перерви, але вже на 72-ій хвилині покинув поле, що викликало побоювання щодо стану його здоров"я.

"Мене дійсно турбує ця ситуація. Навіть не знаю, коли я знову зможу вийти на полі. На жаль, я все ще переживаю больові відчуття. І поки відновлення йде нешвидкими темпами", - наводить слова бразильця LaGazzettadelloSport.

"Мілан" відстає від "Ювентуса", що йде на другому місці, на 4 очки, і останнім часом розгубив достатньо очок, щоб не претендувати на звання чемпіона серії А. Але навіть присутність ще травмованого лідера піднялп дух "россо-нері", які здобули розгромну та впевнену перемогу.

За матеріалами Goal.com і Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кака не знає, коли зможе повернутися на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути