Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2018 10:15

Як "Ювентус" до останнього бився з "Реалом" - відео

Як "Ювентус" до останнього бився з "Реалом" - відео
На заключних секундах арбітр призначив пенальті і вилучив Буффона.

У вирішальному матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" ледь не створив сенсацію в Мадриді.

Перед туринцями стояло вкрай складне завдання: відіграти, як мінімум, три м'ячі, пропущені вдома в першому матчі з "Реалом". Італійці швидко взялися за вирішення справи: вже на 2-й хвилині Дуглас Коста протягнув м'яч, відпасував на Хедіру, який прострілив у воротарський майданчик, а Манджукич завершив зусилля партнерів.

На 37-й хвилині той-таки Манджукич оформив дубль, замкнувши головою на дальній стійці навіс Ліхтштайнера. Голкіпер мадридців Навас не впорався з ударом.

Блискучий шанс "Реал" мав на другій доданій до першого тайму хвилині, коли після навісу зі штрафного небезпечно головою пробивав Варан, однак влучив у поперечину!

Після перерви інтрига досягла свого апогею. На 58-й хвилині Роналду пробив з вигідної позиції, проте свою команду врятував Буффон. А за три хвилині помилки припустився голкіпер "Реала": після звичайного навісу Дугласа Кости Навас не втримав у руках м'яч, який підхопив Матюіді і зрівняв рахунок за сумою двох матчів.

А вже в компенсований час арбітр призначив пенальті, вилучив Буффона, а Роналду реалізував 11-метровий і приніс "Реалу" путівку в наступний раунд. Туринцям буквально 30 секунд не вистачило, аби перевести гру в додатковий час.

До вашої уваги відео голів і огляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 30 секундах від сенсації: відомі результати матчів Ліги чемпіонів

Жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів відбудеться 13 квітня в Ньоні. Початок - о 13:00 за київським часом. Проведе церемонію керманич збірної України Андрій Шевченко. Перші півфінальні матчі пройдуть 24 і 25 квітня, повторні - 1 і 2 травня.

Зараз ви читаєте новину «Як "Ювентус" до останнього бився з "Реалом" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути