Ексклюзиви
субота, 30 червня 2018 23:18

Як Уругвай вибив з Кубка світу Роналду і його партнерів - відео

Як Уругвай вибив з Кубка світу Роналду і його партнерів - відео
Кавані став запорукою успіху Уругваю. Фото: Sports Spectrum

У поєдинку 1/8 фіналу Кубка світу-2018 збірна Уругваю сперечалася за результат з діючими чемпіонами Європи-2016 португальцями.

Для уругвайців головною проблемою було впоратися з лідером атак Португалії Криштіану Роналду і вони з цим завданням впоралися. Нападник "Реала" за весь не створив нічого небезпечного, його зустрічали ще на підступах до штрафного по кілька опонетів - так, як це робили суперники проти іншого зірковго нападника Ліонеля Мессі.

Уругвай мав свої козирі в особах Луїса Суареса і Едінсона Кавані - якраз ці виконавці організували перший гол: Кавані перевів м`яч з правого флангу на лівий на Суареса, який зробив простріл у штрафний і той-таки Кавані, що набігав, головою замкнув передачу.

Після перерви Португалія зрівняла рахунок: Пепе після розіграшу кутового виграв верхову боротьбу і з близької відстані головою переправив мяч у с`ітку.

Остаточний рахунок установив той-таки Кавані, який поцілив у дальній кут фантастичним обвідним ударом з лінії штрафного. Гольова передача в активі Бентанкура.

Роналду заробив єдине в матчі попередження за емоційну реакції на дії арбітра вже на 4-й компенсованій хвилині і мав би пропустити чвертьфінал через перебір карток.

Уругвай вийшов у чвертьфінал, де зустрінеться із Францією.

Уругвай - Португалія 2:1

Голи: Кавані, 7, 62 - Пепе, 55

Уругвай: Муслера, Касерес, Хіменес, Годін, Лаксальт, Торрейра, Нандес (Санчес, 81), Весіно, Бентанкур (Родрігес, 63), Кавані (Стуані, 74), Суарес

Португалія: Руй Патрісіу, Рікарду Перейра, Пепе, Фонте, Геррейро, Бернарду Сілва, Адрієн Сілва (Куарежма, 65), Вільям Карвалью, Жоау Маріу (Фернандеш, 85), Гонсалу Гедеш (Андре Сілва, 74), Роналду

Попередження: Роналду, 90+4

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уругвай - Португалія 2:1. Уругвайці залишили за бортом переможця Євро-2016

Кубок світу-2018 стартував 14 червня і триватиме до 15 липня

Зараз ви читаєте новину «Як Уругвай вибив з Кубка світу Роналду і його партнерів - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути