Ексклюзиви
середа, 17 січня 2018 12:31

Як відразу три українки пробилися до третього раунду Australian Open

Як відразу три українки пробилися до третього раунду Australian Open
Еліна Світоліна і Марта Костюк зіграють одна з одною в третьому раунді Australian Open. Фото: btu.org.ua

Українські тенісистки Еліна Світоліна, Марта Костюк і Катерина Бондаренко успішно подолали другий раунд Australian Open-2018.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна вийшла до третього кола чемпіонату Австралії і зіграє проти 15-річної киянки

Перша ракетка України Еліна Світоліна в другому раунді здобула вольову перемогу над чешкою Катериною Синяковою. Українка програла перший сет, але потім розгромила суперницю - 4:6, 6:1, 6:2.

Марта Костюк, автор гучної сенсації на старті турніру, в другому колі обіграла місцеву тенісистку Олівію Роговську - 6:3, 7:5. Ця перемога і вихід до третього раунду дозволять 15-річній українці піднятися з шостої сотні рейтингу WTA відразу в топ-250. У третьому колі Світоліна і Костюк зіграють один проти одного. Матч відбудеться 19 січня, час початку стане відомий пізніше.

А Катерина Бондаренко в другому колі сенсаційно обіграла п'ятнадцяту ракетку росіянку Анастасію Павлюченкову. Українка віддала суперниці лише п'ять геймів - 6:2, 6:3. У наступному матчі українка зустрінеться з дев'ятнадцятою ракеткою турніру Магдаленою Рибариковою зі Словаччини. Поєдинок також пройде 19 січня.

Свій поєдинок в чоловічому розряді сьогодні зіграє ще один представник України Олександр Долгополов. Його суперник - австралієць Метью Еббден. Початок приблизно о 12:30 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Як відразу три українки пробилися до третього раунду Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути