Ексклюзиви
вівторок, 12 липня 2011 15:33

"Вивчали "Гленторан" по відео" - Павлов

"Вивчали "Гленторан" по відео" - Павлов

У четвер, 14 липня, полтавська "Ворскла" відкриє євросезон для України. "Біло-зелені" зіграють перший матч другого відбірного раунду Ліги Європи проти північноірландського "Гленторана". На попередньому етапі турніру суперник полтавчан пройшов македонську "Ренову".

"Нам нікого не вдалося відправити на матч наших суперників, - каже "Gazeta.ua" наставник "Ворскли" Микола Павлов. - Нашим "шпигунам" не встигли поставити візи через надто короткі терміни. Ми дістали касету і вивчали нашого суперника по відео. Іншої інформації у нас більше немає.

"Гленторан" — це дуже сильна команда. Нам вона дуже сподобалася. Ми її поважаємо, але не боїмося. Слабких місць не побачив. Відзначив тільки сильні — воля до перемоги, характер, витривалість, гравці б'ються до останнього. Команда дуже раділа, що пройшла в наступний етап."

Матч-відповідь "Ворскли" і "Гленторана" пройде 21 липня у Полтаві.

"Турнір проводиться за кубковою системою. Кажуть, зручно грати першу гру саме на виїзді. Я не впевнений. Все одно прийдеться зустрічатися двічі."

"Гленторан" є одним з найбільш титулованих клубів Північної Ірландії. На рахунку команди 23 чемпіонських титули і 20 національних кубків.

"Два роки тому ми грали з "Бенфікою", в колекції якої є ще більше титулів. На жаль, тоді ми виступили невдало. Але рівень тієї команди був на порядок вище нашої, а тут сили у нас рівні — 50 на 50. Який результат нас влаштує у першому матчі? Той який дозволить після домашнього матчу пройти в наступний етап."

"Ворскла" стартувала у новому сезоні з поразки новачку прем'єр-ліги "Олександрії" - 0:1.

"Ми про цей матч вже забули. За грою ми були сильнішими за суперника, але іноді результат не відповідає грі. Ми будемо вважати, що це був нещасний випадок, який повторюється останні чотири роки. Перший домашній матч ми завжди програємо."

Поєдинок "Гленторан" — "Ворскла" розпочнеться о 21:45. Поки невідомо хто його транслюватиме.

Зараз ви читаєте новину «"Вивчали "Гленторан" по відео" - Павлов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути