пʼятниця, 11 грудня 2009 16:50

Ізмайлов замінить Алієва в "Динамо" - ЗМІ

Ізмайлов замінить Алієва в "Динамо" - ЗМІ

Київське "Динамо" має намір викупити трансфер російського хавбека лісабонського "Спортінга" Марата Ізмайлова. У 27-річному атакуючому півзахиснику керівництво українського чемпіона бачить заміну Олександру Алієву, який переходить в московський "Локомотив". Київський клуб готовий розлучитися з вісьмома мільйонами євро в обмін на трансферний лист колишнього залізничника.

"Зараз складно щось говорити по перехід і пропозиції, які є у Марата, - розповів його португальський агент Пауло Барбоза. - Він тільки-тільки відновився від важкої травми, яка вибила його з колії практично на все перше коло чемпіонату. Спочатку йому треба повернути місце в основі "Спортінга", зіграти декілька матчів. А вже там можна буде щось говорити і міркувати".

Нагадаємо, що через травму, яку Ізмайлов отримав ще влітку, футболіст пропустив майже півроку. Гравець навідріз відмовився робити операцію і вимушений був тривалий час заліковувати пошкодження.

Цього сезону на полі Марат з"явився всього двічі. Перший раз - 3 грудня в матчі групового етапу Ліги Європи проти голландського "Херенвена" - Марат провів на зеленому газоні 44 хвилини, вийшовши на заміну після перерви. Друга поява Ізмайлова у складі свого клубу трапилася 7 грудня в грі чемпіонату Португалії. Тоді півзахисник вийшов вже в основному складі, але в перерві був замінений.

За матеріалами Lifesports.ru

Зараз ви читаєте новину «Ізмайлов замінить Алієва в "Динамо" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути