четвер, 15 січня 2009 16:43

Івіца Оліч побив гравця "Хоффенхайма" (ВІДЕО)

Футболіст німецького "Гамбурга" Івіца Оліч, який у минулому довгий час виступав за московський ЦСКА, побився з гравцем "Хоффенхайма" Карлосом Едуардо і послав суперника в нокдаун. Інцидент відбувся під час товариського матчу цих команд, який відбувся 14 січня в іспанській Ла Манге, пише lenta.ru з посиланням на німецьке видання Bild.

На 88-ій хвилині зустрічі Оліч виконав проти Едуардо жорсткий підкат. Бразилець встав і вдарив форварда "Гамбурга" по обличчю, на що той відповів своїм ударом. Тут же послідував ще один обмін ударами, і після удару Оліча Едуардо впав на газон.

Інцидент відбувся поряд з лавкою запасних "Хоффенхайма", і після падіння Едуардо учасників бійки розняли. Іспанський арбітр зустрічі Хав"єр Мартінес Франко показав червоні картки обом футболістам. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь "Гамбурга".

Відразу після закінчення гри відбулася зустріч офіційних представників "Гамбурга" і "Хоффенхайма", і вони вирішили не дискваліфікувати учасників бійки на матчі чемпіонату Німеччини. Проте перед початком сезону-2008/09 футболіст "Вольфсбурга" Графіті був дискваліфікований на два матчі національної першості за червону картку, отриману ним в товариській зустрічі.

Відзначимо, що на початку січня Оліч досяг домовленості про перехід до мюнхенської "Баварії". Хорват підпише з цією командою трирічну угоду влітку 2009 року, коли у нього закінчиться контракт з "Гамбургом". Таким чином, "Баварія" отримає Оліча безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Івіца Оліч побив гравця "Хоффенхайма" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути