четвер, 09 жовтня 2008 14:52

Іспанський голкіпер "Арсенала" прийме англійське громадянство

Іспанський голкіпер "Арсенала" обмовився, що з радістю погодиться захищати честь родоначальників футболу, коли стане "англійцем".

Річ в тім, що Мануель Алмунія одружився на англійці, та і сам перебрався на Туманний альбіон в 2004 році, тому в найближчому майбутньому має шанс обзавестися англійським паспортом.

Як відомо, зараз Англія не страждає від надлишку класних воротарів, тоді як в Іспанії претендентів на пост номер один вистачає сповна. Крім того, серед них присутній чи не кращий голкіпер планети Ікер Касільяс, який молодший за Алмунію, тому шанси каноніра пробитися в рідну збірну нікчемно малі.

"Зрозуміло, рішення приймати не мені, але здається - це буде не зовсім правильний крок, - говорить захисник "Ман.Юнайтед" Ріо Фердінанд. - Свою думку пояснюю просто - уявіть ситуацію, якщо Мануеля покличуть одночасно в збірну Іспанії і Англії, яке запрошення він прийме? Це лише підтверджує, що він не англієць. А зараз у нього просто немає вибору".

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Іспанський голкіпер "Арсенала" прийме англійське громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути