Ексклюзиви
неділя, 06 вересня 2020 12:40

Іспанські вболівальники пройшлися по збірній України

Іспанські вболівальники пройшлися по збірній України
Україна ще жодного разу не перемагала Іспанію. Фото УАФ

Іспанські вболівальники живуть у передчутті матчу Ліги Націй Іспанія - Україна, який відбудеться сьогодні. У соціальних мережах вони діляться очікуваннями від майбутньої гри. Про це пише "Футбум".

Jose: Збірна України - дуже небезпечний суперник. Шевченко створив дійсно сильну команду, у якій практично немає слабких місць. З недоліків я би назвав нестабільну оборону й дивні помилки воротаря П'ятова, який не вміє грати під тиском. Є проблема і в атаці, але форварди в Україні - це не найнебезпечніші гравці. Більше уваги потрібно приділити центральним півзахисникам і вінгерам.

В Іспанії всі звикли вважати, що в східній Європі немає сильних команд, але Україна зараз стоїть на одному рівні з топ-збірними

Fernandez: Боюся, що Україна може неприємно нас здивувати. В Іспанії всі звикли вважати, що в східній Європі немає сильних команд, але Україна зараз стоїть на одному рівні з топ-збірними. Не по підбору футболістів, а за якістю гри. Зараз у них дуже сильний тренерський штаб, багато талановитих гравців, і навіть до зміни поколінь вони вже готові. Хто стежить за футболом, той знає, що Україна виграла чемпіонат світу U-20, і там було багато дійсно яскравих гравців.

Imeldo: В Україні, як і в Іспанії, є два топ-клуби, а решта далеко позаду. Якщо подивитися на склад збірної України і тих, хто може туди потрапити в найближчому майбутньому, то я б сказав, що "Шахтар" - це сьогодення України, а "Динамо" - майбутнє. Досить подивитися на склад "Шахтаря" і збірної України: П'ятов, Степаненко, Кривцов, Мораєс, Марлос, Коноплянка - всі вони, напевно, завершать кар'єру після чемпіонату Європи в 2021 році. А замінять їх гравці "Динамо", які поки не можуть пробитися в основу, або грають там нестабільно: Миколенко, Циганков, Попов, були й інші гравці, яких так сходу не пригадаю. Ну і Лунін, звичайно ж, але він начебто в "Динамо" не грав. В України достатньо талановитих молодих гравців і я навіть не здивуюся, якщо збірна стане навіть сильнішою, коли підуть ветерани.

Mariano: З того, що я бачив, Україна грає в стилі команд, в яких форвард виконує відволікаючу роль. Швидше за все, робиться це свідомо, так як в України немає форварда топ-рівня. Тому Шевченко приносить його в жертву, змушуючи єдиного нападника не забивати голи, а збирати навколо себе захисників і звільняти зони для більш небезпечних гравців: Малиновського, Зінченка, Марлоса і Ярмоленка. Шевченко - розумний тренер, він зумів слабкі місця своєї команди правильно використовувати і цим зробив її ще сильнішою.

Збірна України - це "Шахтар", яким керує Шевченко

Alvarez: Як на мене, то найнебезпечніший гравець України - це Малиновський. Просто топ-гравець, який вміє все: у нього є техніка, відмінно поставлений удар, бачення поля, вміння грати у відборі. Дуже хотілося б, щоб іспанські клуби звернули на нього увагу. Думаю, що Малиновський міг би заграти в "Атлетіко" або "Севільї". І був би там ключовим гравцем.

Cortez: Збірна України - це "Шахтар", яким керує Шевченко. Саме так коротко можна описати цю команду, з якою нам належить зіграти. Клуб, який грав недавно в півфіналі Ліги Європи - це основа збірної. Вісім гравців з "Шахтаря" зазвичай грають в стартовому складі, або ж виходять стабільно на заміни. Шевченко зробив ставку на зіграність цих футболістів і це допомогло Україні обіграти Португалію і Сербію, дуже серйозних суперників. В принципі, Шевченко не перший, хто таке робить. Можна згадати збірну Іспанії, що складається з основи "Барселони". Це логічно, коли в твоїй країні є сильний клуб і ти звідти береш багато гравців. Але Шевченко зумів доповнити цей "Шахтар" дуже цікавими виконавцями: Зінченко, Малиновський, Циганков, Миколенко - це гравці високого рівня, здатні доставити багато неприємностей суперникам. Завдяки цим футболістам Україна стала навіть сильнішою, ніж "Шахтар". Шевченко зробив дуже цікавий симбіоз, і буде дуже цікаво поспостерігати за Україною в матчі з Іспанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніби кролик перед удавом. Як Україна програвала Іспанії

Матч між Іспанією і Україною розпочнеться сьогодні о 21-45. Текстова трансляція - на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Іспанські вболівальники пройшлися по збірній України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути