понеділок, 12 вересня 2016 20:48

"Інтерес до Хачеріді? Раз були розмови, значить, не просто так" - тренер "Наполі"

"Інтерес до Хачеріді? Раз були розмови, значить, не просто так" - тренер "Наполі"
Мауріціо Сарри. Фото: goal.com

Головний тренер "Наполі" Мауріціо Саррі поспілкувався з журналістами напередодні матчу групового раунду Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

- Які у вас емоції перед завтрашнім матчем?

- Я особливо не хвилююсь. Взагалі ж, ми добре знаємо "Динамо", ця команда схильна до атакуючої моделі гри. Напевно, це те, що відрізняє її від інших суперників і те, що може допомогти їй вийти з групи. Команда дуже добре підготовлена фізично, може нав'язати супернику свою гру. На нас чекає нелегкий, напевно виснажливий матч. Але ми налаштовані показати свої найкращі якості.

- Ви коли-небудь думали, що опинитеся в Києві і з такого приводу?

- Можливо, я й не знав, що опинюся саме тут. Але воно якось завжди так виходить само по собі. Це, безумовно, новий етап для мене. Але і не вважаю, що це якийсь рубіж моєї кар'єри, якій вже 25 років. Треба завжди прагнути до чогось більшого і йти далі.

- Чому відмовилися від тренування і чи дійсно "Наполі", згідно чуток, цікавився Хачеріді?

- Якщо команда прибуває із запізненням, передбачений резервний варіант тренування. Що стосується Хачеріді, ми різними гравцями цікавимося, але особисто я скаутингом не займаюся. Але якщо розмови якісь були, значить, не просто так. Але точно я вам не скажу.

- Багато розмов, що футбол - це розвага і багато гравців на це дивляться відповідно. Чи не змінилося їхнє ставлення до футболу за рік?

- Якщо люди молоді, їм треба якось розважатися і веселитися. Але, з іншого боку, це не заважає їм серйозно ставиться до своїх обов'язків і до тих важливих матчів, які на нас чекають.

- Чи зіграє завтра Кальєхон, у нього ж була травма?

- Так, травма була, навіть хірурги трохи втручалися. Але коли ми грали останній матч, він уже був у складі. Також сьогодні він з нами, отже все в порядку.

- Були розмови, що не всі підійшли до матчу в оптимальній формі, Габбьядіні зокрема. Яка ситуація зараз?

- Різні періоди бувають у футболістів. У нього був непростий період, але він з нього вже вийшов. Отже, підстав для занепокоєння немає.

- Графік в італійському чемпіонаті напружений, чи не дасть це про себе знати завтра?

- Воно, звичайно, так. Тим більше, серпень у нас, самі знаєте, який. Але це абсолютно нормальна ситуація. Тим більше, що це має і іншу сторону - більший ігровий досвід. Завтра все побачимо, хто в якому стані і хто на що здатний.

Нагадаємо, поєдинок "Динамо" - "Наполі" відбудеться завтра, на НСК "Олімпійський". Початок - о 21:45, текстовий онлайн проведе наш сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наполі" добре контролює м'яч, треба позбавити їх цього козиря" - Ребров

Зараз ви читаєте новину «"Інтерес до Хачеріді? Раз були розмови, значить, не просто так" - тренер "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути