понеділок, 22 жовтня 2018 11:30

"Інтер" - "Мілан" - переможець визначився на останніх секундах матчу

"Інтер" - "Мілан" - переможець визначився на останніх секундах матчу
Мауро Ікарді приніс "Інтеру" перемогу в міланському дербі

Відбулось одне з найпринциповіших європейських дербі. На "Сан Сіро" у Дербі делла Мадонніна зустрілись "Інтер" і "Мілан".

У першому таймі трохи краще виглядали "нерадзуррі", вони створили кілька небезпечних моментів біля воріт Доннаруми, але реалізувати хоча б один із них не змогли. "Мілан" створював ще менше гостроти біля воріт суперника, і у результаті - нулі на табло після першого тайму.

Другий тайм проходив за схожим сценарієм, "Інтер" володів територіальною перевагою, але по-справжньому небезпечних моментів вони створити не могли. Доля матчу вирішилась у компенсований арбітром час, коли всі вже змирились із нічиєю. Усім, окрім Мауро Ікарді, він скористався помилкою Доннаруми та вколотив м'яч у вже порожні ворота "россонері".

"Інтер" здобув 7 поспіль перемогу, у тому числі 2 у Лізі чемпіонів. "Мілан", у свою чергу", зазнав першої поразки в останніх 10 матчах. Після 10 турів італійської Серії А "Інтер" займає 3 сходинку з 19 очками, "Мілан" - у середині турнірної таблиці з 12 балами.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 9-й тур

Інтер – Мілан – 1:0

Гол: Ікарді, 90+2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко забив найбільше м'ячів у міланських дербі

Свої наступні матчі команди зіграють в єврокубках. У середу на "Інтер" чекає важкий виїзний матч проти "Барселони". "Мілан" у Лізі Європи прийме іспанський "Бетіс".

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" - "Мілан" - переможець визначився на останніх секундах матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути