Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 12:00

"Індзагі зробить послугу "Динамо", якщо побереже Іммобіле"

"Індзагі зробить послугу "Динамо", якщо побереже Іммобіле"
Іммобіле забиває за "Лаціо" майже в кожному матчі. Фото: corrieredellosport.it

Сьогодні "Динамо" на виїзді зіграє перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти римського "Лаціо". Початок зустрічі на стадіоні "Олімпіко" о 22:05.

"Команду вже другий сезон тренує Сімоне Індзагі. При ньому "Лаціо", не володіючи фінансовими надможливостями, став одним з найцікавіших клубів Серії А, і по праву бореться за місце в зоні Ліги чемпіонів - характеризує суперника киян Сергій Шевченко, оглядач чемпіонату Італії в журналі "Футбол". - Тренер побудував гру так, щоб максимально використовувати сильні якості гравців, які є в наявності. У порівнянні з тими ж "Ромою" або "Наполі", "Лаціо" грає в більш вертикальний, більш контратакуючий футбол, роблячи акцент як на індивідуальній швидкості, так і командній.

Слабке місце в грі "Лаціо" - захист. Причому не побудова гри, а більше індивідуальні помилки. Команда не має можливостей володіти такими гравцями, в захисті в тому числі, як у того ж "Ювентуса". Звідси часті промахи таких футболістів, як Баштуш, Уоллес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер суперника "Динамо" повторив досягнення Марко ван Бастена

Але головна особливість нинішнього тренера "Лаціо" те, що при ньому гравці прогресують. Це стосується молодих, того ж Мілінковіча-Савіча, так і тих, хто перебував у певній кризі. Луїс Альберто не зміг заграти ні в "Барселоні", ні в "Севільї", ні в "Ліверпулі". Коли переходив у "Лаціо", перебував у серйозній депресії. Але швидко зумів адаптуватися і зігратися з Іммобіле, у якого після невдалого періоду в "Боруссії" відкрилося друге дихання в складі римлян, він забиває практично в кожному матчі. Індзагі зробить дуже велику послугу "Динамо", якщо Іммобіле не зіграє з киянами. На нього в останніх матчах випало серйозне навантаження, можливо, тренер надасть йому відпочинок.

Один м'яч "Динамо" в Римі зможе забити і зберегти інтригу на матч-відповідь

В цілому ж команда зараз грає на максимумі, звідси і спад, результатом якого стали виліт з Кубка країни, програш "Ювентусу" на останніх хвилинах. Важко з нинішнім складом римлянам витягати такий календар. Отже вище третього місця в чемпіонаті Італії "Лаціо" навряд чи підніметься, надто вже сильні нині "Наполі" з "Ювентусом". І, тим не менш, команда залишається грізним суперником. Індзагі, використовуючи незвичайну схему 3-5-1-1, тасує по ходу гри флангових гравців, зберігаючи тим самим необхідний темп і свіжість. Проти такого "Лаціо" киянам залишається розраховувати виключно на контратаки при щільній обороні з підстраховкою, благо Циганков і Гонсалес зараз в хорошій формі. Думаю, один м'яч "Динамо" в Римі зможе забити і зберегти інтригу на матч-відповідь. Але команда Індзагі виграє, швидше за все, 3:1", - резюмує журналіст.

Матч-відповідь між "Динамо" і "Лаціо" пройде 15 березня в Києві на НСК "Олімпійський". Початок о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Індзагі зробить послугу "Динамо", якщо побереже Іммобіле"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути