Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2011 19:00

Гравці БАТЕ придумали тактику на матч з "Барселоною"

Гравці БАТЕ придумали тактику на матч з "Барселоною"

"Барселона" сьогодні, 27 вересня, прилетіла до Мінська, де завтра зіграє в матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів з БАТЕ.

Літак каталонського клубу прилетів в міжнародний аеропорт "Мінськ-2" із запізненням на годину, і футболісти і тренери "Барселони", пройшовши паспортний і митний контроль, залишили будівлю аеропорту через чорний вхід. Після цього автобус відвіз синьо-гранатових в готель.

Тим самим "Барселона" проігнорувала уболівальників і журналістів, які протягом кількох годин чекали її прибуття, інформує Goals.by.

Тим часом, півзахисник БАТЕ Філіп Рудик розповів офіційному сайту УЄФА про те, які емоції відчуває перед домашнім матчем з "Барселоною".

"Ми з хлопцями придумали тактику, - зізнався Рудик, - будемо бити в аут, і далі вже як піде. А взагалі нам треба спочатку якось довести м'яч до їхньої половини поля, потім - до воріт, а там вже подивимося. Стримувати натиск "Барси" всі дев'яносто хвилин не збираємося.

Я не стану говорити, що ми неодмінно переможемо. Може, "Барселона" нас недооцінить, що виявиться нам тільки на руку. Подивимося, що ми можемо на тлі такого суперника. Це ще і величезний досвід. Будемо боротися."

Нагадаємо, гра БАТЕ - "Барселона" пройде завтра і почнеться о 21.45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Гравці БАТЕ придумали тактику на матч з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути