субота, 25 червня 2011 17:56

Гравець "Інтера" не хоче переходити у "Дніпро"

Гравець "Інтера" не хоче переходити у "Дніпро"

Півзахисник міланського "Інтера" і збірної Гани Саллі Мунтарі не хоче залишати Італію і спробує ще раз закріпитися в основному складі своєї команди.

"Передсезонну підготовку почну в Мілані з "Інтером", а далі подивимося. Я хочу залишитися в Італії і грати в "Інтері", бо це моя команда. Всі ці розмови - частина нашої роботи. У цьому немає нічого нового. Коли сезон закінчується відкривається трансферне вікно, з'являються подібні повідомлення. Я звик до цього", - цитує футболіста Ghanaweb.

Нагадаємо, крім "Дніпра" гравцем цікавилися турецький "Галатасарай" і "Дженоа".

Останнім часом Мунтарі грав за "Сандерленд", перебуваючи там в оренді, проте англійський клуб вирішив не викуповувати контракт гравця і скоро футболіст повернеться в "Інтер".

Нагадаємо, кілька днів тому команда Хуанде Рамоса розлучилася з ветераном клубу Сергієм Назаренком, який перейшов у "Таврію". У Сімферополі Назаренко приєднається до ще одного екс-футболіста "Дніпра" Максима Калиниченка. Так само "Дніпро" втратив кращого бомбардира минулого чемпіонату Євгена Селезньова, який за 2,5 млн євро перейшов у "Шахтар".

Посилилася команда поки гравцем збірної Гани Дереком Боатенгом. Хуанде Рамос, тренер команди, вже розповів, скільки Боатенг коштував "Дніпру".

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Інтера" не хоче переходити у "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути