Ексклюзиви
четвер, 08 березня 2018 01:33

"Грати 8 березня - додатковий стимул, не треба бігати, шукати подарунки" - як "Динамо" готувалося до матчу в Римі
4

Олександр Хацкевич і прес-аташе "Динамо" Олексій Семененко
Віталій Буяльський (крайній праворуч): "Лаціо" дуже нагадує "Янг Бойз"
"Динамо" розминається перед початком тренування на "Олімпіко"
Цілий день в Римі йшов дощ, центральну трибуну "Олімпіко" накрили

"Лаціо" зараз дуже сильний, Індзагі побудував чудову команду. Тим самим довів, що як тренер виявився кращим, ніж гравець", - говорить Лоренцо Скалья, італійський журналіст, оглядач популярного в країні журналу "Corriere dello sport". Спілкуємося напередодні першого матчу "Динамо" з італійським клубом в 1/8 фіналу Ліги Європи під час тренування киян на римському стадіоні "Олімпіко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер суперника "Динамо" повторив досягнення Марко ван Бастена

"Чому Сімоне не став класним футболістом? Це не дивно, він не завжди був чесним на поле, дуже багато симулював. З таким підходом це було нереально. Яким буде завтра результат? "Динамо" програє, швидше за все 1:3, сили занадто нерівні", - впевнений журналіст.

Тренер киян Олександр Хацкевич запевняє, що команда налаштована дати бій, незважаючи ні на що.

"Статистика проти італійських клубів не в нашу користь, але раз ми вже дісталися до Риму, то на поле повинно бути 11 гладіаторів. Хто сильніший, "Лаціо", "Арсенал" або "Мілан"? Не буду оцінювати, з останніми двома, сподіваюся, зіграємо пізніше", - каже наставник. При цьому не бачить суттєвої різниці між основним гравцями "Лаціо" і дублерами, адже в мережі пустили чутки, що Індзагі може проти "Динамо" виставити резервістів, щоб дати відпочити лідерам.

Можна тільки припускати, кого випустить Індзагі. Але для нас це не має суттєвого значення, там досить кваліфіковані гравці

"Можна тільки припускати, кого випустить завтра Індзагі. Але для нас це не має суттєвого значення, там досить кваліфіковані гравці", - говорить Хацкевич.

Тренеру нагадують, що матч відбудеться 8 березня.

"Це буде додатковий стимул, адже й ми, і ви будете на стадіоні, замість того, щоб бігати, шукати подарунки для своїх коханих жінок (сміється). А якщо серйозно, мотивація повинна бути в будь-який день. Неважливо, святковий він чи буденний", - зазначає наставник біло-синіх.

Тактично тренера "здає" півзахисник Віталій Буяльський. Хоча всі розуміють, що по-іншому грати проти "Лаціо" для "Динамо" зараз нереально. "Наше завдання зіграти компактно в обороні і по можливості вибігати в контратаки. "Лаціо" можна порівняти з "Янг Бойз". Вони дуже організовано грають в захисті, немає вільних зон. І добре атакують, там хороші нападники", - каже гравець.

Весь день в Римі з перервами йде дощ, денна температура в межах + 13-15 градусів Але газон "Олімпіко" в дуже пристойному стані. Сидіння на центральній трибуни накриті. Італійські колеги кажуть, що завтра на матчі буде максимум 20 тисяч глядачів, при тому, що стадіон вміщує майже 73 тисячі. Причина проста - на першому місці для вболівальників нині чемпіонат країни, адже команда бореться за зону Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперник "Динамо" в Лізі Європи не зіграє в фіналі Кубка Італії

Матч "Лаціо" - "Динамо" відбудеться 8 березня на римському стадіоні "Олімпіко". Початок о 22:05. Поєдинок у відповідь пройде через тиждень 15 березня в Києві, на НСК "Олімпійський". Початок о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «"Грати 8 березня - додатковий стимул, не треба бігати, шукати подарунки" - як "Динамо" готувалося до матчу в Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути