понеділок, 29 червня 2009 13:24

Ігор Коломойський хоче ліквідувати Прем"єр-лігу

Ігор Коломойський хоче ліквідувати Прем"єр-лігу

Керівництво ФК "Дніпро" (Дніпропетровськ) звернувся до адміністративного окружного суду Києва з позовом щодо ліквідації футбольного Прем"єр-ліги України. Про це в номері за 27 червня 2009 року пише газета "БЛИК". Дану інформацію підтвердили і в керівництві Прем"єр-ліги.

Зокрема, її директор Максим Бондарев повідомив кореспондента ЗІК, що Прем"єр-ліга отримала за своєю юридичною адресою повістку з Адміністративного окружного суду. Засідання суду, за його словами, призначене на 6 липня 2009 року.

При цьому він відзначив, що керівництво Прем"єр-ліги обурене такою поведінкою ФК "Дніпро". "ФК "Дніпро" не сповістив Прем"єр-лігу про своє рішення подати до суду, - говорить Максим Бондарев. - Тому ми реагуватимемо на дії дніпропетровського клубу належним чином.

Адже Дисциплінарними правилами Федерації футболу України передбачена достатньо жорстка відповідальність за позов до судів загальної юрисдикції для вирішення спірних питань між суб"єктами футболу".

Додамо, що ФК "Дніпро" офіційно відмовився і від участі в жеребкуванні календаря матчів чемпіонату України сезону 2009/2010 року серед команд Прем"єр-ліги. Не приймали в тій церемонії участі і представники київського "Арсеналу" і криворізького "Кривбасу". А до цих клубів, як відомо, має відношення і власник "Дніпра" Ігор Коломойський.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ігор Коломойський хоче ліквідувати Прем"єр-лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути