неділя, 18 березня 2012 15:52

Ібрагімович забив 20-й гол у сезоні, "Ювентус" нокаутував "Фіорентину"
5

Фото: Reuters

Златан Ібрагимович забив свій 20-й гол у сезоні, допомігши лідеру "Мілану" здолати "Парму" (2:0). Не дозволив "россонері" піти у відрив "Ювентус", який на виїзді поклав на лопатки "Фіорентину" (5:0).

Гравець збірної Швеції реалізував пенальті на 17-й хвилині, після чого перевагу "Мілана" в другому таймі подвоїв Урбі Емануельсон - голландцю вдався вражаючий сольний прохід із власної половини поля.

"Россонері", які в п'ятницю отримали в суперники "Барселону" під час жеребкування чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, продовжують випереджати на чотири очки "Ювентус". Щодо "Старої синьйори", вона каменя на камені не залишила від захисту "Фіорентини". Відзначились Мірко Вучініч, Артуро Відаль, Клаудіо Маркізіо, Андреа Пірло й Сімоне Падоїн, який забив, щойно вийшовши на заміну. "Фіалки" догравали в меншості після вилучення Алессіо Черчі, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Фіорентина - Ювентус - 0:5 (0:2, 0:3)

Голи: 0:1 - Вучініч (15), 0:2 - Відаль (28), 0:3 - Маркізіо (55), 0:4 - Пірло (67), 0:5 - Падоін (72).

Фіорентина: Боруц, Кассані, Настасіч, Наталі, Паскуаль, Монтоліво, Варгас, Лаццаро, Олівера (де Сільвестрі, 46), Амаурі, Черчі.

Ювентус: Буффон, Ліхтштайнер, Бонуччі, М. Касерес, де Чельє, Пірло, Маркізіо, Відаль (Падоін, 70), Пепе, Матрі (Куальярелла, 59), Вучиніч (Боррієлло, 69).

Вилучення: Черчі (21).

Парма - Мілан - 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Ібрагімович (17, пенальті), 0:2 - Емануелсон (55).

МІЛАН: Абб'яті, Бонера, Сілва, Антоніні, Емануелсон (Аквілані, 86), Ель Шаараві (Лопес, 78), Мунтарі (Гаттузо, 90), Амброзіні, Ночеріно, Дзамбротта, Ібрагімович.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович забив 20-й гол у сезоні, "Ювентус" нокаутував "Фіорентину"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути