Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 08:41

Ібрагімов вимагає повторного бою з Кличком

Менеджер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Султана Ібрагімова Гамзат Агаєв повідомив про те, що його підопічний має намір добиватися нової зустрічі з володарем титулів IBF і WBO у цій вазі українцем Володимиром Кличком. Він хоче взяти реванш за поразку в об"єднувальному поєдинку, що відбувся в лютому цього року.

- Наразі ми вивчаємо можливості проведення наступних боїв Султана в рамках різних версій. Але насамперед нас цікавлять WBO та IBF, де чемпіоном світу є Володимир Кличко, - сказав в інтерв"ю агентству РІА "Новини" Агаєв. - Цього хоче сам Султан, який має намір узяти реванш в українського боксера.

За словами менеджера, Султан може вийти у ринг в кінці цього року.

- Ми робимо пропозиції потенційним суперникам Султана, з якимись варіантами виходять на нас менеджери різних боксерів, - розповів Агаєв. - Про конкретні терміни наступного матчу говорити поки передчасно, але до кінця року Султан, можливо, повернеться на ринг.

Тривалу перерву у виступах, що настала після поразки від Кличка, менеджер Ібрагімова пояснив причинами, що не мають відношення до боксу.

- Розумієте, останніми роками Султан всю свою увагу приділяв тільки боксу, - сказав Агаєв. - Ледве закінчувався черговий бій, як після нетривалого відпочинку він починав підготовку до наступного. Зараз ми дали йому можливість поспілкуватися зі своїми близькими та друзями, вирішити життєві справи, що накопичилися, щоб потім вже ніщо не відволікало від підготовки до майбутнього бою. Султан твердо має намір повернути собі титул чемпіона світу, тому нас чекає дуже серйозна робота. Що стосується ступеня його тренованості, то він зараз самостійно підтримує фізичну форму.

"Sportbox.ru"

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімов вимагає повторного бою з Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути