понеділок, 09 жовтня 2017 12:01

"Хорвати будуть нервувати"

"Хорвати будуть нервувати"
"Ігровий дисбаланс у хорватів було видно в останніх іграх". Фото: Ірина Козюпа

У нинішньої збірної Хорватії Україна повинна вигравати. Для цього є всі передумови і походять вони, перш за все, від самих хорватів.

У цьому впевнений оглядач журналу "Футбол" Сергій Бабарика.

"Нинішня збірна Хорватії не та, що була ще півроку тому. Основний і глобальний фактор - щось не те відбувається всередині самого колективу. Зміна на тренерському містку виглядає далеко не випадковою. Ігровий дисбаланс було видно по іграх з Косовом (1:0), з Фінляндією (1:1). І не скажеш, що причина в гравцях. Адже залишилися ті ж висококласні футболісти - Модрич, Ракітич, Перішич", - каже журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Хорватії показала, як готується до матчу з Україною

"Нам залишається сподіватися, що за такий короткий час виправити ситуацію буде неможливо. Адже збірна - це не клуб, де приходить новий тренер і перші кілька матчів можна виїхати на якомусь куражі. Тим більше, українська команда грає вдома, у неї буде відчутна підтримка вболівальників. А хорвати розуміють, що якщо навіть у випадку нічиєї вони залишаються на другому місці, то все одно можуть пролетіти, адже показники можуть бути гіршими, ніж у інших команд. Від цього будуть нервувати", - вважає Бабарика.

Матч кваліфікації збірних України та Хорватії на КС-2018 відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Турнірне становище в нашій групі перед останнім туром: 1. Ісландія - 19 очок (9 матчів) 2. Хорватія - 17 (9); 3. Україна - 17 (9); 4. Туреччина - 14 (9); 5. Фінляндія - 8 (9); 6. Косово - 1 (9).

Зараз ви читаєте новину «"Хорвати будуть нервувати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути