понеділок, 11 червня 2012 00:24

Хорватія впевнено переграє під дощем Ірландію - 3:1
8

Фото: Фото: REUTERS

10 червня збірна команда Хорватії здобула впевнену перемогу над Ірландією в другому матчі дня на Євро-2012 в групі С. Дублем у матчі відзначився хорват Маріо Манджукіч.

Перший гол у цьому матчі глядачі побачили вже на третій хвилині поєдинку. Збірну Хорватії вивів уперед Манджукіч, точно пробивши головою зі штрафного майданчика. Та вже на 19 хвилині ірландці відповіли супернику тим самим. Під синхронний спів ірландських фанів м'яч у ворота хорватів забив Шон Сент-Леджер.

Ще більш запекла боротьба точилася на мокрому полі під дощем у Познані ближче до кінця першого тайму. Саме тоді, а точніше на 43-й хвилині, після відскоку від ірландського гравця забив гол хорват Нікіца Єлавіч. Тож на перерву команди пішли з рахунком 1:2.

Відразу після початку другої 45-хвилинки третій м'яч ірландцям, оформивши дубль, забив головою після навісу Манджукіч. Шкіряний потрапив у стійку, від неї в голову голкіперу, а від тієї вже залетів у ворота.

Після забитого голу хорвати помітно відійшли до своїх воріт, даючи можливість на атаки ірландцям. Проте до кінця поєдинку "зелено-білі" так і не змогли нічого путнього організувати. Рахунок залишився незмінним - 1:3, який вивів збірну Хорватії після першого раунду в лідери групи С.

Євро-2012

Група С

1-й тур

Ірландія - Хорватія - ??1:3 (1:2, 0:1)

Голи: 0:1 - Маріо Манджукіч (3), 1:1 - Шон Сент-Леджер (19), 1:2 - Нікіца Єлавіч (43), 1:3 - Маріо Манджукіч (48).

Ірландія: Шей Гівен, Шон Сент-Леджер, Стівен Уорд, Джон Оши, Річард Данн, Гленн Уїла, Кейт Ендрюс, Дем'єн Дафф, Роббі Кін (Шейн Лонг, 75), Кевін Дойл (Джон Уолтерс, 53), Айден Макгіді (Саймон кокс, 54).

Хорватія: Стіпе Плетікоса, Іван Стрініч, Ведран Чорлука, Гордон Шільдельфенд, Іван Ракітіч (Томіслав Дуймовіч, 90 +2), Огнен Вукоєвич, Лука Модрич, Даріо Срна, Іван Перішич (Едуардо Да Сілва, 89), Нікіца Елавіча (Ніко Кранчар, 72), Маріо Манджукич.

Попередження: Ендрюс (45+1) - Модріч (53), Кранчар (84).

Зараз ви читаєте новину «Хорватія впевнено переграє під дощем Ірландію - 3:1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути