понеділок, 16 січня 2012 12:46

Хокейний телеканал Колеснікова почне мовлення 22 січня

Хокейний телеканал Колеснікова почне мовлення 22 січня

З 22 січня почне мовлення телеканал "Хокей". За інформацією шеф-редактора каналу Олександра Мащенка, мовлення розпочнеться о 5:00 ранку.

Офіційний запуск відбудеться на Матчі всіх зірок Професійної хокейної ліги, що відбудеться 22 січня в київському Палаці Спорту.

"Ми будемо показувати онлайн 3-4 матчі в день, будуть випуски новин, а також власний продукт. Мовлення цілодобове, робоча мова - українська", - заявив Мащенко.

Він також розповів, що "Хокей" планує показувати матчі НХЛ, КХЛ, ВХЛ, ПХЛ, чемпіонату Швейцарії, а також, можливо, ігри чеської першості.

Мащенко відзначив, що коментаторами на каналі працюватимуть Денис Босянок, Вадим Плачинда, Олександр Сукманський, Василь Полотай, Андрій Столярчук та Андрій Фоменко.

Нагадаємо, що засновником і власником каналу є хокейний клуб "Донбас" з Донецька, який належить віце-прем'єру Борису Колесникову. При отриманні ліцензії влітку 2011 року представники каналу обіцяли його запуск в січні-лютому 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Хокейний телеканал Колеснікова почне мовлення 22 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути