середа, 25 березня 2009 16:41

Хокеїст помер у віці 33 років

Хокеїст помер у віці 33 років

Хокеїст збірної Угорщини Габор Оскай помер в ніч з 24 на 25 березня у віці 33 років. Як розповів батько спортсмена, близько півночі у Оская трапився серцевий напад, і лікарі не змогли врятувати його життя. Наступного тижня хокеїст повинен був приступити до підготовки до чемпіонату світу 2009 року, повідомляє агентство DPA.

Лікарі знайшли в Оская хворобу серця ще в 2004 році, але через деякий час дозволили йому грати в хокей. Нападаючий виступав за угорський клуб "Альба Волан". За словами головного тренера цієї команди Лайоша Енекеша, Оскай регулярно проходив медичні перевірки. Остання з них відбулася в січні 2009 року.

Лікарі знайшли в Оская хворобу серця ще в 2004 році

Капітан збірної Угорщини з хокею Балаш Кандьял розповів, що вранці 24 березня він дзвонив Оскаю, щоб привітати його з іменинами, і той поскаржився на сильну втому. Кандьял вирішив, що це пов"язано з напруженим сезоном.

У 1992 році Габор Оскай став найкращим бомбардиром молодіжного чемпіонату світу. Він двічі визнавався найкращим хокеїстом Угорщини і тричі ставав найкращим бомбардиром чемпіонату своєї країни.

За матеріалами lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хокеїст помер у віці 33 років ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути