субота, 18 березня 2017 19:30

Хокейний коментатор помер під час матчу

Хокейний коментатор помер під час матчу
Сергій Гімаєв відчув себе погано під час хокейного матчу ветеранів

Колишній хокеїст московського ЦСКА, восьмикратний чемпіон СРСР і популярний ведучий телеканалу "Матч ТВ" Сергій Гімаєв помер у Тулі ввечері в суботу, 18 березня.

Гімаєв відчув себе погано під час хокейного матчу ветеранів, в якому брав участь. Лікарям не вдалося його врятувати. Коментатору було 62 роки.

Як гравець Гімаєв виступав за куйбишевкий СКА, московський ЦСКА і санкт-петербурзький СКА. З армійцями Гімаєв вигравав чемпіонат і кубок СРСР, а також Кубок європейських чемпіонів.

"Дуже несподівана і страшна новина. Він був у повному здоров'ї. Ми разом грали в ЦСКА, він був самовідданим захисником, який повністю віддавав себе хокею. Таким же він себе показував, перебуваючи у коментаторській. Завдяки Сергію багато вболівальників стали любити хокей. Дуже сумно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер легендарний радянський хокеїст

Я висловлюю свої співчуття друзям, близьким Сергія Гімаева і всій хокейній спільноті. Буквально недавно пішов з життя "армієць" Володимир Петров, тепер ЦСКА втратив ще одного", - сказав колишній головний тренер збірної Росії з хокею, дворазовий олімпійський чемпіон В'ячеслав Биков.

Гімаєв працював коментатором на каналах "Росія 2" і "Матч ТВ".

Зараз ви читаєте новину «Хокейний коментатор помер під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути