субота, 03 липня 2021 13:04

Хочемо за Яремчука набагато більше аніж €15 мільйонів – "Гент"

Хочемо за Яремчука набагато більше аніж €15 мільйонів – "Гент"
Яремчук чотири сезони грає в Бельгії. Фото: r.yaremchuk / Instagram

Генеральний директор "Гента" Мішель Луважі висловився про гру нападника команди та збірної України Романа Яремчука на Євро-2020.

"Ми задоволені грою Романа Яремчука, який забив вже два голи на Євро. Він пожинає плоди своєї праці: коли він став гравцем "Гента" чотири роки тому, то не мав нічого спільного з тим гравцем, яким є зараз. Він працьовитий, професійний і два останні сезони виступає на високому рівні. До того ж він відкритий і приємний хлопець. Роман з кожним роком стає кращим. Думаю, у нього є потенціал, щоб далеко піти.

Я ніколи не говорю про трансферні суми. Але ми дійсно розраховуємо виручити велику суму від його продажу. € 15 млн? Сподіваємося на набагато більшу, навіть якщо ринок залишиться під впливом пандемії. Все буде залежати від країни і ринку. Те, що Україна зіграє з Англією, дуже добре: Яремчук може знову проявити себе. Англійський ринок завжди орієнтується на великі літні турніри, такі, як чемпіонати світу і Європи", - наводить слова Луважі RTBF.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній гравець збірної України переходить в російський клуб

Роман Яремчук є вихованцем київського "Динамо". Він не зміг пробитися в основний склад. У 2017 році клуб продав його в "Гент" за € 2 млн.

Зараз ви читаєте новину «Хочемо за Яремчука набагато більше аніж €15 мільйонів – "Гент"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути