неділя, 29 вересня 2013 10:27

ХК "Донбас" всуху обіграв "Югру"
7

Фото: ФОТО: hcdonbass.com

Підопічні Андрія Назарова здобули першу перемогу у домашній серії матчів, здолавши "Югру" з Ханти-Мансійська.

У надії на швидкий гол донеччани почали поєдинок з "Югрою" "по-хазяйськи", провівши близько трьох стартових хвилин матчу біля воріт суперника. Забити не вийшло, але попрацювати воротареві гостей Бірюкову довелося пристойно. У протилежних воротах Майкл Лейтон практично відпочивав, відбивши всього чотири кидки за період. У свою чергу до першої перерви зі своїх 12-ти спроб підопічні Андрія Назарова не реалізували жодну.

Після антракту гостям вдалося трохи вирівняти гру і додати Майклу Лейтону роботи, з якою канадський "кіпер" впорався на відмінно.

У третьому періоді підопічним Андрія Назарова таки вдалося підібрати ключі до воріт Бірюкова, який невпинно виручав свою команду при грі у рівних складах і не зміг зупинити контратаку гравців ХК "Донбас", коли "Югра" отримала чисельну перевагу. Ледве Владислав Шалімов заробив перше вилучення в складі господарів майданчика, рахунок був відкритий.

Максим Якуценя розігнав атаку на ворота суперників, після чого вивів на кидок Клея Вілсона. Через шість хвилин 28-й номер донеччан відзначився сам, добивши шайбу у ворота гостей з близької відстані. Кінцівка матчу вийшла напруженою, її господарі майданчика завершували учотирьох, але рахунок до фінальної сирени так і не змінився. Таким чином воротар ХК "Донбас" Майкл Лейтон оформив другий "сухий" матч у КХЛ.

"Донбас" (Донецьк) - "Югра" (Ханти-Мансійськ) - 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)

Шайби: 1:0. Вілсон (Якуценя) - 43:01 -мен., 2:0. Якуценя (Бартуліс) - 49:59.

"Донбас": 49.Лейтон. 5.Вілсон - 37.Подхрадскі, 63.Дадонов - 14.Недорост - 28.Якуценя, 7.Бартуліс - 77.Пиганович, 92.Лайне - 26.Федотенко - 15.Віртанен, 27.Коларж - 51.Разін, 24 . Благой - 16.Робітайл - 22.Кашпар , 93.Шалімов - 34.Бєлухін - 44.Варламов, 4.Сільницький.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" всуху обіграв "Югру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути