четвер, 09 жовтня 2014 21:34

"Хіт про Путіна? Він вже набрид. Заспіваємо "Воїнів світла" - фанат збірної України
10

Борисов Арена
Фото: Ірина Козюпа

Більше ніж за годину до початку матчу відбору на Євро-2016 на "Борисов-Арену" прибувають команди. Першими приїжджають українці. Відразу за ними на стадіоні паркується автобус збірної Білорусі. З десяток фанатів зустрічає футболістів оплесками. "Тимофей, забей сегодня", - звертається один із вболівальників до лідера команди Калачева.   

Фанати збірної України прогнозують перемогу нашої команди.

"Виграємо 2:1, - каже чоловік із синьо-жовтим прапором на плечах. Приїхав на матч машиною із Рівненської області. - Заборони на в´їзд нам не ставили. Це робили тим, хто вже був не зовсім тверезий. Нас тільки довго тримали на кордоні. Години 3-4. Заглядали навіть під капот. Не знаю, що вони там хотіли знайти. Вже на території Білорусі нас та ще кілька машин міліція супроводжувала до самого стадіону.

Чи будемо співати хіт про Путіна? Чесно кажучи, він вже набрид. Хочемо заспівати пісню "Воїни світла", - каже чоловік. - За квиток віддав 100 гривень. У неділю їдемо у Львів на матч проти Македонії. Квитки вже також маємо. Заплатили за них по 150 гривень".

На вході у журналістів перевіряють сумки. "Включите компьютер", - просить один із міліціонерів, показуючи на планшет. Коли екран засвітився, правоохоронець, дозволив пройти у прес-центр.

Офіційна програмка до матчу має 64 сторінки. Один із розворотів присвятили Андрієві Балю, Валентину Белькевичу та Андрію Гусіну, які не так давно пішли з життя. На обкладинці Сергій Кривець із французького "Меца". Також у програмці є плакати збірної України та Білорусі.

"У Білорусі збірна викликає менший інтерес у людей, ніж клуби. Той же БАТЕ грає у Лізі чемпіонів. Люди не бачать перспектив у команди. Аншлагу не буде, але 8-10 тисяч глядачів набереться. Тому що суперник - Україна. Впевнений, що на Словаччину прийде менше людей. Основна проблема збірної Білорусі - відсутність хороших нападників. Дивує, що у вашій команді всього один легіонер - Тимощук. Всі решта грають в Україні," - каже один із білоруських журналістів.

Стартовий свиситок на "Борисов-Арені" прозвучить о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Хіт про Путіна? Він вже набрид. Заспіваємо "Воїнів світла" - фанат збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути