субота, 30 травня 2009 20:19

Хіддінк зробив "Челсі" володарем Кубка Англії

Хіддінк зробив "Челсі" володарем Кубка Англії
Для Гуса Хіддінка, який допрацьовує останні дні на посаді головного тренера "Челсі", фінал Кубка Англії був останнім турніром, в якому він міг "вирвати" для аристократів перший трофей за два останні роки, тому сині підійшли до вирішального матчу в повній готовності та концентрації.

Єдиною несподіванкою, якщо це так можна назвати, в стартовому складі "Челсі" було те, що в основу не потрапив Мікаель Баллак, місце якого зайняв Джон Обі Мікель. В цілому ж все було як завжди.

Матч розпочався з гола у ворота "Челсі": вже на першій хвилині зустрічі Феллайні скинув під удар Саа, який у дотик розстріляв ближній кут Чеха.

Синім знадобилася трохи менше половини тайму, щоб зрівняти рахунок: Флоран Малуда навісив з ліцевої у штрафну, де першим був Дідьє Дрогба, який і забив м"яч головою в сітку воріт.

Ну а перемогу аристократам приніс Лемпард, який зважився здалека перевірити Тіма Ховарда, який до удару Френка був зовсім не готовий.

Одразу ж після гола сині забили ще, але головний рефері матчу м"яч не зарахував, розгледівши  моменті, що круглий відбившись від поперечини не влетів у ворота, хоча повтор довів зворотне.

"Челсі" - володар Кубка Англії. Всього в колекції аристократів тепер стало п"ять таких трофеїв.

bbc.co.uk, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк зробив "Челсі" володарем Кубка Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути