середа, 07 лютого 2007 19:08

Хіддінк відмовився міняти збірну Росії на "Челсі"

  Гуус Хіддінк
Гуус Хіддінк

Головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк, 60 років, не збирається залишати свою посаду і має намір до кінця відпрацювати контракт з Російським футбольним союзом (РФС), повідомляє Лєнта.ру.

Він спростував всі чутки про те, що майбутнім літом він змінить Жозе Моурінью на посаді головного тренера лондонського "Челсі".
- Я ніколи не вів переговорів з Романом Абрамовичем на цю тему, - підкреслив Хіддінк. - Я - головний тренер збірної Росії, і залишуся на своїй посаді як мінімум до літа 2008 року. Моє головне завдання - пробитися з російською командою до фінального турніру Євро-2008, - підкреслив голландець.

- Я задоволений своєю роботою і задоволений тими результатами, яких нам вдалося досягти. Крім того, як ви думаєте, хоч одна людина зрозуміла б мене, якби я залишив свою нинішню посаду і влітку приєднався до "Челсі"? Так, лондонський клуб і Абрамович дуже популярні в Росії, але мене абсолютно точно ніхто б не зрозумів, - вважає Хіддінк.

Голландський тренер розповів також, що рішення про те, щоб прийняти пропозицію РФС і очолити національну збірну він прийняв після консультацій з Абрамовичем, який виказав зацікавленість в тому, щоб у Росії була сильна команда.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк відмовився міняти збірну Росії на "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути