четвер, 10 січня 2008 18:34

Хіддінк спростував чутки про перехід до "Баварії"

Головний тренер збірної Росії з футболу Гуус Хіддінк спростував чутки про те, що він може очолити мюнхенську "Баварію". У Франкфурті, куди голландський фахівець прилетів на переговори про розклад відбірного турніру Кубка світу-2010, він заявив, що не має наміру йти зі збірної Росії.

- Ніяких контактів з "Баварією" у мене не було. Я маю діючий контракт з Російським футбольним союзом до закінчення Кубка світу 2010 року. Я настроєний вивести свою команду у фінальну частину цього турніру. Безумовно, чути про те, що "Баварія" розглядає мене як можливого кандидата на посаду головного тренера, вельми приємно, адже це один з найсильніших клубів Європи. Проте підстав у цих чуток немає ніяких, - цитує Хіддінка агентство AFP.

На даний час "Баварія" веде активні пошуки нового головного тренера на заміну нинішньому наставникові Оттмару Хитцфельду, який оголосив про те, що покине команду після закінчення нинішнього сезону. Хіддінк до цих пір не підписав новий контракт з РФС, який передбачає продовження угоди, дія якої закінчується в липні 2008 року, на два роки. За словами 60-річного голландця, він досяг усної домовленості з президентом РФС Віталієм Мутко, а підпис на контракті для нього не більше, ніж формальність.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк спростував чутки про перехід до "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути