неділя, 17 січня 2010 18:42

Хет-трик Рональдіньо допоміг "Мілану" розгромити "Сієну"

Хет-трик Рональдіньо допоміг "Мілану" розгромити "Сієну"

У матчі 20-го туру італійської Серії А "Мілан" на своєму полі розгромив "Сієну" (4:0).

Вже на 13-ій хвилині "Сієна" заробила пенальті в свої ворота і залишилася без основного воротаря - Марко Борієлло вийшов на ударну позицію і Курчі був вимушений кинутися в ноги футболістові. Голкіпер заробив червону картку, а одинадцятиметровий успішно реалізував Роналдіньо.

На 31-ій хвилині Діда зловив м"яч у лівому кутку після удару від Крістіана Дель Гроссо, після чого "Мілан" почав свою атаку. Пірло зробив пас на лівий край чужого штрафного майдпнчика, і Марко Борієлло найпотужнішим ударом відправив м"яч до сітки воріт "Сієни" - 2:0.

На 69-ій хвилині, після чергової затяжної атаки "Мілана", Роналдіньо опинився без нагляду в чужій штрафній, і ударом головою відправив м"яч у правий кут. А на 89-ій хвилині Роналдіньо зі штрафного пробив здалека і м"яч по складній траєкторії влетів у ворота "Сієни" - 4:0.

Після цього матчу "Мілан" набрав 40 очок. Команда перебуває на другому місці в турнірній таблиці, а "Сієна" на останньому 20-му місці з 12 очками.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Хет-трик Рональдіньо допоміг "Мілану" розгромити "Сієну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути