Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2008 11:36

Хемілтон скоро обжене Бекхема по зарплатні

Пілот "Формули-1" Люіс Хемілтон може незабаром потіснити футболіста Девіда Бекхема з вершини списку найбагатших спортсменів Великобританії, повідомив у понеділок телеканал "Скай ньюз".

За підсумками "Гран-прі Бразилії", що відбувся напередодні, Хемілтон став наймолодшим чемпіоном в історії "Формули-1", який здобув титул сезону у неповні 24 роки.

Телеканал нагадує, що британський автогонщик вже заробляє 15 мільйонів фунтів стерлінгів на рік як пілот команди "Макларен" плюс ще кілька мільйонів за спонсорські та рекламні контракти.

"Бекхем наразі заробляє близько 25 мільйонів фунтів на рік, але Хемілтон обійде його так само швидко, як він обігнав Тіма Глока з команди "Тойота" у заключні моменти вчорашньої гонки", — повідосляє "Скай ньюз".

Експерти передбачають, що найближчим часом молодий чорношкірий британський автогонщик, що виріс у бідному районі провінційного міста Стівенедж і зробив таку блискучу кар"єру, отримає нові вигідні контракти.

"Історія того, як він прийшов до чемпіонського титулу — це мрія будь-якого фахівця з маркетингу", — додає "Скай ньюз".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон скоро обжене Бекхема по зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути