Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2009 10:39

Хемілтон побажав Баттону перемоги

Хемілтон побажав Баттону перемоги
Діючий чемпіон світу Люіс Хемілтон побажав своєму співвітчизнику Дженсону Баттону успіхів у Гран-прі Монако та в боротьбі за чемпіонство. Також пілот "Макларена" повідомив, що не втрачає надії на участь у боротьбі за титули.

"Думаю, у Дженсона є чудовий шанс стати чемпіоном. Я бажаю йому успіху. Якби я міг побажати комусь перемоги, це був би він. У Монако болід "Брауна" буде дуже конкурентоспроможним, отже обійти їх тут - важке завдання. Здається, Дженсон ніколи не вигравав цю гонку, але, якщо йому вдасться перемогти, вона стане по-справжньому особливою серед усіх інших.

У Дженсона є чудовий шанс стати чемпіоном.

"Я хочу виграти чемпіонат, але ми дуже далеко від лідерів за очками. Ніколи ще у мене не було такого відставання від лідерів. У принципі, попереду ще багато гонок, і якщо той, хто зараз займає першу позицію, не фінішує у наступних десяти. Нічого не втрачено, поки не закінчений сезон. Звичайно, якщо до середини чемпіонату ми підійдемо з такою ж невеликою кількістю очок, доведеться здаватися. Ми будемо прагнути перемог, але навряд чи є шанс захистити мій титул".

"Монако - одна з тих трас, де у нас непогані шанси виграти. Це не означає, що так і буде, але команда приїде в Монте-Карло з надією на хорошу роботу новинок і з бажанням змінити стан речей", - цитує Хемілтона Reuters.

sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон побажав Баттону перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути