середа, 04 листопада 2009 12:56

Хей зробив Валуєва вампіром

Хей зробив Валуєва вампіром

Британський боксер-важковаговик Девід Хей, якого 7 листопада чекає бій з Миколою Валуєвим, замінив російського боксера вампіром. На відкритому тренуванні, що відбулося 3 листопада, Хей завдав декілька ударів по масці упиря, насадженій на палицю, яку тримав тренер британського боксера Адам Бут, повідомляє Sky News.

Звертаючись до публіки, Бут сказав: "Це - Валуєв. От так ми готувалися до бою з ним". Після закінчення тренування Хей заявив, що він планує нокаутувати Валуєва і відібрати у російського боксера титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Коментуючи вчинок Хея, генеральний менеджер промоутерської компанії Sauerland Event (вона представляє інтереси Валуєва) Кріс Майєр заявив, що російський боксер давно перестав сприймати дії суперника серйозно.

Бій Валуєв - Хей відбудеться в суботу, 7 листопада, в Нюрнберзі. У Росії поєдинок покажуть на каналі ViasatSport. Попередні матчі почнуться о 20:00, а бій за участю Валуєва і Хея - близько 23:30 за київським часом (у ніч на 8 листопада).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей зробив Валуєва вампіром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути