Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 12:12

Хей замовив на бій з Кличком рефері, який вміє рахувати до десяти

Хей замовив на бій з Кличком рефері, який вміє рахувати до десяти

Британський боксер-важковаговик Девід Хей заявив, що на бій з українцем Володимиром Кличком йому потрібен рефері, який вміє рахувати до десяти, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

За словами Хея, рефері повинен буде відрахувати Кличку нокаут, тому інших навичок від нього не вимагається. Бій між британцем і українцем відбудеться 2 липня в Гамбурзі.

Хей додав, що він погодився б зустрітися з Кличком у будь-якому місці, де є боксерський ринг. "До того часу, як я закінчу з Володимиром, він не буде розуміти, де знаходиться", - сказав британець.

Хей заявив також, що він не згоден з букмекерами, які вважають явним фаворитом бою Кличка. Британець підкреслив, що в українця ще не було таких небезпечних суперників як він.

В даний час Кличко-молодший є чемпіоном світу у важкій вазі за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Хей володіє титулом WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Зараз ви читаєте новину «Хей замовив на бій з Кличком рефері, який вміє рахувати до десяти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути