пʼятниця, 09 березня 2018 01:22

Хацкевич здивував опонента: як "Динамо" зіграло внічию у Римі

Хацкевич здивував опонента:  як "Динамо" зіграло внічию у Римі
20-річний Віктор Циганков відкрив рахунок у матчі "Лаціо" - "Динамо"

Київське "Динамо" зіграло внічию з італійським "Лаціо" - 2:2 – перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи. Матч виїзний, тому результат сприятливий.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич пішов на серйозні зміни в складі, посадивши на лавку провідного захисника Євгена Хачеріді, опорного півзахисника Володимира Шепелева, флангового півзахисника Дерліса Гонсалеса та форварда Жуніора Мораєса . По ходу гри складалося враження, що тренер "Лаціо" Сімоне Індзагі будував гру своєї команди, виходячи із наявності Хачеріді та Шепелева в складі, але грали інші футболісти.

"Динамо" зіграло дуже компактно, не давши господарям простору, який вони люблять. Гості перебували майже всім складом за лінією м'яча і не давали супернику вільних зон. Грали просто, уникаючи помилок. В другій половині гри "Динамо" пішло більшими силами вперед, ризикуючи нарватися на контратаку, але при тому абсолютно не поступаючись супернику по грі та створенні голевих моментів. Після голу Циганкова розслабилися та втратили ігрову дисципліну, за що були покарані відразу, але проявили характер та змогли зрівняти рахунок.

В другій половині гри "Динамо" пішло більшими силами вперед

Перед матчем італійські ЗМІ писали, що враховуючи боротьбу "Лаціо" за зону Ліги чемпіонів, Сімоне Індзагі проведе ротацію. Проти "Динамо" зіграли майже всі найкращі. Зокрема, головні "зірки" - форвард Чіро Іммобіле та півзахисник Сергей Мілінковіч – Савіч. Не було тільки основного плеймейкера Луїса Альберто та капітана команди 33-річного Пароло.

Очевидно, за тиждень "Лаціо" не відмовиться від планів пройти до наступного раунду. Приїдуть всі найкращі гравці. Великою втратою для "Динамо" стане відсутність вилученого Дениса Гармаша, бо фактично ніякої альтернативи йомув середині поля немає. Олександр Хацкевич буде змушений випускати молодих Шепелева та Шапаренка або грати в два форварда.

Повторний матч між "Динамо" та "Лаціо" прийме столиця України. Матч почнеться о 20:00 за Києвом.

"Лаціо" - "Динамо" - 2:2 (0:0)
"Лаціо": Стракоша- Уоллес (Нанні, 85), Де Врей, Раду- Баста ( Патрісіо, 74), Лукас Лейва, Мілінкович – Савіч, Мургія( Пароло, 74), Лукаку- Феліпе Андерсен- Іммобіле
"Динамо" : Бойко- Кендзьора, Бурда, Кадар, Пиварич- Гармаш, Буяльський - Морозюк, Шапаренко( Мораєс, 67), Циганков- Беседін.
Голи: Циганков, 52, Іммобіле, 59, Андерсон, 62, Мораес, 79

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З Гармашем розберемося, хоч це і важко" - Хацкевич

Результати інших матчів 1/8 фіналу Ліги Європи
"Мілан", Італія – "Арсенал", Лондон, Англія – 0:2
"Атлетико", Мадрид, Іспанія – "Локомотив", Москва, Росія – 3:0
"Боруссія", Дортмунд, Німеччина – "Ред Булл", Зальцбург, Австрія – 1:2
"Спортінг", Лісабон, Португалія – "Вікторія", Плзень, Чехія – 2:0
"Лейпциг", Німеччина – "Зеніт", Санкт-Петербург, Росія – 2:1
ЦСКА, Москва, Росія – "Ліон", Франція – 0:1
"Марсель", Франція – "Атлетік", Більбао, Іспанія – 3:1

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич здивував опонента: як "Динамо" зіграло внічию у Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути