пʼятниця, 22 лютого 2019 01:11

Хацкевич розповів, за рахунок чого вдалось перемогти "Олімпіакос"

Хацкевич розповів, за рахунок чого вдалось перемогти "Олімпіакос"
Динамо - Олімпіакос, післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над "Олімпіакосом" у 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Насправді, був дуже важкий матч. Важке поле… Але головне, що сьогодні результат на нашу користь. Фрагментами взагалі чудово виглядали, особливо при переході з оборони в атаку. Так, у другому таймі десь вже у підсвідомості було збереження рахунку. Хоча зрозуміло, що ми просили грати вище, більше контролювати м'яч. В тих моментах, що були біля наших воріт, чудово зіграв Бойко і наша оборона. Ті моменти, які були у нас в атаці, не вийшло реалізувати, але головне, що забили гол та досягли необхідного результату.

Ми грали лише другу офіційну гру після зимової перерви. Звичайно, є тиск і психологічний, і фізичний. Зрозуміло, що ми ще не зовсім у тонусі. Але якщо подивитися на другий тайм, то у нас в контратаки вибігало більше людей, ніж потім поверталося назад. Отже функціональний стан команди хороший. Знову ж таки скажу, що було дуже важке поле.

Чи був гол Соля домашньою заготовкою? Якщо подивитися, як ми забивали перший гол в Афінах, це також була атака через фланг. Зараз так само вийшло. І ми більше просили цих передач на ближню стійку, адже зрозуміло, що Олімпіакос також здійснив роботу над помилками. Миколенко чудово виконав цю передачу, Фран пішов на випередження та завершив цю атаку.

Які висновки треба зробити з 1/8 фіналу попереднього сезону? Давайте спочатку дочекаємося жеребкування. Команди, які пройшли далі, вже іншого рівня. Але для нас це також досвід, та все одно лише в таких матчах ми будемо ставати сильнішими. А завтрашній день вже покаже, хто нам випаде у суперники", – сказав Хацкевич на прес-конференції після матчу-відповіді з Олімпіакосом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" перемогло "Олімпіакос" - відеоогляд матчу

Жеребкування 1/8 Ліги Європи відбудеться завтра о 14:00. Жереб буде сліпий і "киянам" може випасти будь-яка команда окрім російських "Зеніта" та "Краснодара". Можливі суперники "біло-синіх": Арсенал, Челсі, Айнтрахт, Валенсія, Вільяреал, Севілья, Динамо Загреб, Ред Булл Зальцбург, Наполі, Бенфіка, Ренн, Славія, Інтер.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, за рахунок чого вдалось перемогти "Олімпіакос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути