субота, 28 вересня 2019 13:07

Хацкевич розповів, чому гнобив Шапаренка

Хацкевич розповів, чому гнобив Шапаренка
Хацкевич стверджує, що не мав конфлікту із Шапаренком. Фото Рейтер

Колишній тренер Динамо Олександр Хацкевич в новому випуску шоу "Вацко Light" розповів про своє ставлення до хавбеку киян Миколі Шапаренко.

"Вірю, що і Коля Шапаренко може вирости в хорошого гравця. У мене нормальні з ним стосунки, все інше - кимсь придумано. Він дуже швидко переступив [щаблі професійного футболу]. Цей перехід, ця преса, яка була у нього після забитого м'яча в Маріуполі. Але Коля такий футболіст, який повинен завжди тримати в ігровому, функціональному тонусі".

"Він здорово провів збори, почав сезон (за минулий сезон кажучи), але цей виклик в національну збірну. Я йому казав: "Коля, я розумію, що виклик в збірну - це супер, все класно. Але краще поїхати в молодіжну збірну і там грати. У Сані Головко. Ти будеш там грати, це офіційні матчі".

"Він брав участь 10 днів в тренувальному процесі, але Коля такий хлопець, що йому треба хоча б раз на тиждень грати. Пропав ігровий тонус".

"У цьому сезоні на ці шість матчів я поставив на більш досвідчених хлопців. Це мало би дати результат. Я про це сказав хлопцям після закінчення зборів. Ось, є заявка 14-15 чоловік, там заявка 16, але є травми, я ставлю на них. Потім, дай Бог все буде добре, награються всі. Але тут я зробив ставку на досвідчених хлопців, з огляду на минулий рік. У нас Супряга грав проти Аякса, Русин грав, той же Миколенко. Ми шукали варіанти, але в цього разу я зробив ставку на досвідчених гравців".

Біля керма команди Хацкевича змінив Олексій Михайличенко. З моменту його призначення Динамо виграло 3 з 6 останніх офіційних матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лунін і далі сидітиме в запасі" – тренер "Вальядоліда"

У неділю Динамо на своєму полі прийме Дніпро-1 о 17:00 за київським.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич розповів, чому гнобив Шапаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути