субота, 17 жовтня 2009 10:48

Хачеріді потрапив на олівець трьох європейських клубів

Хачеріді потрапив на олівець трьох європейських клубів

22-річний захисник київського "Динамо" Євген Хачеріді потрапив у сферу інтересів відразу трьох європейських клубів - "Олімпіакоса", "Портсмута" і "Аякса".

Представники перших двох спостерігали за діями цього футболіста в матчах групового турніру Ліги чемпіонів проти "Рубіна" і "Барселони", а також у відбірній грі ЧС-2010 Україна - Англія.

Довідка

Євген Григорович Хачеріді (28 липня 1987, Мелітополь, УРСР) - український футболіст. Виступає за київське "Динамо" на позиції центрального захисника.

Починав грати у футбол в Мелітополі за клуб "Олком". У сезоні 2006/07 на правах оренди виступав за "Волинь" в першій лізі. Луцький клуб зацікавився перспективним гравцем і влітку 2007 року вони викупили контракт гравця.

У січні 2008 року Євген перейшов у київське "Динамо", де дебютував 1 березня 2008 року в матчі дублерів "Дніпро" - "Динамо" (1:3).

За основну команду дебютував 13 вересня 2008 року в рамках Кубка України в матчі проти рідного "Олкома" (перемога киян 5:0), вийшовши на 56 хвилині замість Флоріна Черната.

30 вересня 2009 року був викликаний Олексієм Михайличенком в збірну України на відбірні матчі чемпіонату світу 2010 року проти Англії і Андорри. 10 жовтня 2009 року дебютував у складі збірної, відігравши весь матч проти команди Англії (1:0).

За матеріалами СЭ, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді потрапив на олівець трьох європейських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути