понеділок, 23 листопада 2009 09:24

Хачеріді грав проти греків з переломом

Хачеріді грав проти греків з переломом

Травма, яку отримав Євген Хачеріді в матчі національних збірних України і Греції, залишила захисника "Динамо" без футболу на три-чотири тижні, фактично, до кінця футбольного року.

- Я точно не пам"ятаю, як все трапилося. Десь в середині першого тайму хтось з суперників наступив на ногу, пізніше виявилось, що палець зламаний. Спочатку я відчув біль, але пізніше загрався і в гущі подій вже не звертав на неї уваги. Після перерви палець знову почав боліти. Якщо чесно, не думав, що перелом. Тільки наступного дня вранці, коли прокинувся, побачив, що палець напух і посинів. Я звернувся до клубних лікарів, які констатували невтішний діагноз.

На палець наклали лангету і тепер до кінця сезону я залишуся без футболу. Орієнтовний термін відновлення - чотири тижні, але, думаю, я вилікуюся швидше, тижні за три. Дуже прикро, що довелося пропустити важливу гру з "Шахтарем", в якій мені дуже хотілося взяти участь. Але хлопці молодці. Якщо чесно, на початку гри навіть не думав, що для нас все складеться настільки вдало.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді грав проти греків з переломом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути